INTEGRÁL SZEMLÉLETŰ

KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS 

önismereti és mentor programmal

Kapcsolatfókuszú, értő-érző kutyaoktatás, kényszer, büntetés és bántalmazás nélkül.

ÜDVÖZLÜNK AZ INTEGRÁL SZEMLÉLETŰ KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS VILÁGÁBAN

Az Integrál Szemléletű Kutyaoktató Képzés mélyebb rétegeiben is megismerteti a kutyák gondolkodását, lelki életét és viselkedéseik okait.  Segít változtatni a kutyák esetleges mélyen gyökerező félelmi, támadékony, erdőben vadászó és egyéb viselkedésén, helyzetekre adott reakcióin. Emellett támogat önmagad jobb megismerésében, rálátni működési módjaidra, fejlesztési pontjaidra. Modelljeivel segít összefüggésekre rájönni, egyszerűsíteni az élet dolgait, a látható mögött a valódit meglelni. És eljön az a pont, az a pillanat, amikor megérzed a valódi, értelek-érezlek, “látlak” kapcsolatot a kutyáddal. És mindezt másoknak is át fogod tudni adni, meg fogod tudni tanítani.

VIDEÓ

Piros Petra LPM&P Mester tréner visszajelzése a képzésről, 2017. pawsitively.hu

MIÉRT FONTOS ÉS MIT AD NEKED AZ ÖNISMERETI FOLYAMAT?

Ha kutyád van, az egyik legjobb lehetőség az önismeretedre, személyiséged fejlesztésére. Emellett maga az Integrál szemléletű kutyaoktató képzés is azzal a hozzáadott értékkel rendelkezik, hogy az elfogadó, megtartó közegben a szakmai tanulás mellett csak úgy potyognak az ölünkbe az önismereti lehetőségek. Nagy kár lenne ezt a 8 hónapnyi fejlődési lehetőséget kihagyni. A képzés szakmai és a folyamat megélését segítő szupervíziós alkalmakon csodás utazást tehetsz önmagadba, mely úton az önreflexió tanulásával egyre bátrabban és önmagadat elfogadóbban, szeretőbben haladhatsz.

VIDEÓ

Dr. Varga-Nagy Adrienn LPM&P Mester tréner visszajelzése a képzésről, 2017. dogside.hu

MIÉRT FONTOS ÉS MIT AD NEKED A MENTORÁLÁSI FOLYAMAT?

Megtanulni egy szakmát és azzal valóban elindulni, vállalkozni két külön dolog. A Mentor Program abban segít, hogy az álmod megvalósítását ne akadályozd esetleges önszabotázzsal, bizonytalansággal. Az eddigi képzéseken is sokan vettek részt gazdiként, nem gondolva arra, hogy oktatók legyenek. Majd a képzés folyamán rájöttek, hogy akár lehetne az oktatás a hivatásuk is és ki hamarabb, ki később, de otthagyták az alkalmazotti állásukat és ma professzionális oktatóként segítik ügyfeleiket. Ám egy alkalmazotti létből vállalkozóvá válni ijesztő is lehet. Mentor programunkban javaslatokkal támogatunk a honlapod, közösségi oldalad kialakításától kezdve, a vállalkozás, marketing területén éppúgy, mint az esetlegesen gátló hitrendszereidre rálátni és változtatni.

VIDEÓ

Hegedüs Krisztina kutyaoktató visszajelzése a képzésről, 2017. neveltebb.hu

A képzés oktatója

Dömötör Júlia

Láthatatlan Póráz Módszer és Program megalkotója, tulajdonosa

12 éves korom óta elhivatottan tanulok és képzem magam a kutyaoktatás és 20 éves korom óta az önismeret terén. 10 évet töltöttem az állatvédelemben, majd dolgoztam kutyaiskolákon. 2013-ban Angliában, Londonban voltam kutyaoktató, ahol addigi tapasztalataim és ottani munkám során dolgoztam ki a Láthatatlan Póráz Módszer alapjait. 2015-től saját márkát építve szerveztem a kutyaoktató képzést, melyen 7 év alatt, 14 csoporttal, 250-en vettek részt. Közülük 50 kutyaoktató dolgozik a Láthatatlan Póráz Módszer szemlélettel az országban. 25 év alatt több mint 1000 gazi-kutya párossal dolgoztam egyéni és csoportos folyamatokban.

“A kutyád nem kötöttség. Szabadság!”

Dömötör Júlia

Integrál szemléletű kutyaoktatóként segíthetsz a gazdiknak problémáik labirintusából kiutat találni. Nagyon divatos a kutyák viselkedésproblémáiról beszélni, írni, videókat készíteni. Mutogatni mit szedett szét és kérdezgetni, ki a bűnös. Holott a kutya a vélt vagy valós problémás viselkedésével csupán jelezni szeretné mi a szükséglete, az igénye hogyan érez, hogyan érzi magát, mi a vágya. Oly sokan mondják, “de jó lenne, ha a kutyák tudnának beszélni.” Végre megértenénk mit szeretnének. A kutyák nagyon is tudnak beszélni és beszélnek is. Mi emberek felejtettünk el nézés helyett látni, valóban meghallgatni, valóban kapcsolódni. Nem csak a kutyákhoz. Legtöbbször a gyerekeinkhez, párunkhoz, emberekhez. De első sorban önmagunkhoz. S így bármi is legyen a kutyánk problémája ami esetleg még korlátoz is életvitelünkben bennünket, az, amire a kutya a viselkedésével rámutat, önmagunkban fellelhető átdolgozásra váró feladat. Egyben ez jelenti szabadságunkat is, kiteljesedésünk zálogát.

“Hozd ki magadból a legjobb gazdit!”

Dömötör Júlia

A legjobb gazdi nem azt jelenti, hogy másokhoz méregetjük magunkat. Ez nem egy verseny. Legjobb gazdi a kutyám számára tudok lenni. És ez azt jelenti, hogy megértem, megtanulom őt, mit miért csinál, mik a szükségletei, igényei és vágyai, és hogyan tudok számára az adott helyzetben leginkább jelen lenni. Mindezt nem megfeszülve, folyton a kutyát figyelve, mi az óhaja, kívánsága. Egy biztonságos keretet tartva adhatom meg számára a velem való kapcsolódás és a szabadság, felfedezés élményét egyszerre. A kutyák viselkedésének megértése elfogadást, az elfogadás türelmet, a türelem valódi kapcsolódást, valódi szeretetet adhat.

“Tanítsd jól. Szeresd jól.”

Dömötör Júlia

Jól tanítani és jól szeretni mindenkinek mást jelenthet. Vannak, akik szerint tanítani kényszerrel, büntetéssel és bántalmazással is lehet és a szeretetet is értelmezhetik igen tágan. A szeretetbe beleférhet a fizikai és szóbeli bántalmazás is. Attól függően, mi magunk gyerekként milyen mintát kaptunk, láttunk. A kutya szerinti jól tanításba mindez nem fér bele. A szavakkal verés vagy a csenddel büntetés sem. És teljességgel feleslegesek is ezek a bánásmódok. Ha így viselkedünk valójában csak a saját mintáinkat ismételjük, azoktól nem tudunk elszakadni. A Láthatatlan Póráz Módszerben azt valljuk, hogy minden megtanítható lépcsőzetesen, a kutya tanulási ritmusában. És ez nem kell, hogy lassú legyen, mivel a kutyák imádnak tanulni. Egy tanulási örökmozgók. Így kizárólag rajtunk áll, hogy hajlandóak vagyunk -e az elvárásteli nézőpontunkból kapcsolatfókuszra váltani. Ha a kutya szerint is jól tanítjuk őt, célfókuszról folyamatfókuszra váltunk, bármilyen kilátástalan helyzeten változtathatunk és garantált, hogy a kutyánk rajongani fog értük, azaz jól fogjuk szeretni is. Éppúgy igaz ez gyerekeinkre, párjainkra, más emberekre.

Témák és kurzus típusok, avagy miket fogsz tanulni

Láthatatlan Póráz Módszer Alap Programja ®

 • Felnőtt kutyák egyéni és csoportos tréningje
 • Idős kutyák tanítása
 • Újra szocializációt igénylő kutyák folyamata (Viselkedés problémák és rehabilitáció)

A méltán híres Alap Program folyamatunk, mellyel több ezer gazdi tanítja kutyáját együttműködési és kontroll feladatokra, kerül a jelen pillanatba és emeli a kapcsolatukat egy addig nem is gondolt varázslatos szintre. A kutya tanulási ritmusában, tanulási pszichológiájára építve, sikerélményt és önbizalmat adva, kényszer, büntetés és bántalmazás mentesen lesznek a gazdik egyre értőbb és érzőbb társaik, valódi barátaik, szövetségeseik kutyájuknak.

LPM&P Fejlődéstudatos kölyökkutya program ®

A kölyökkutyák több fejlődési perióduson mennek keresztül mire felnőtt kutyák lesznek. Oktatóként igen nagy a felelősségünk abban, hogy milyen javaslatokat adunk a gazdáknak, melyik korszakban mit tanácsolunk, milyen faladatokat tanítunk. A kölyökkutyák nevelése egyszerű, de nem könnyű. Igazából nem is nevelni kell őket, hanem látni az ő érzékelésükön, érzelmeiken keresztül és biztonságot adóan jelen lenni számukra. Rendszerint nem így vagyunk a kölyökkutyákkal és főként a kis- és nagykamasz korban szilnákokra törjük a bizalmi kapcsoltaot a kutyánk és közöttünk. Nem véleltelnül kerül a legtöbb kutya 5 hónapos és 3 éves korában a menhelyekre. Hiába veszünk kölyökkutyát, mondván az majd ragaszkodó lesz és úgy és olyanra neveljük, amilyenre mi szeretnénk. A legtöbb gazdinak nincs megfelelő információja a kölykök fejlődéséről és arról, melyik korszakukban mire van szükségük. Pedig, megfelelő tudással és hozzáállással már kölyökkorban mindent megtaníthatunk a kutyánknak és a hónapokig, évekig tartó kamaszkora egy kapcsolódó, vicces, laza, de biztonságos és jó emlékekkel teli időszak lesz számunkra.

Integrál Pszichológia – a gazda és önmagunk megértése

A kutyák viselkedését meghatározó okok között jelentős a gazda személyisége. Ám hiába ismerjük fel, hogy a kutya problémái a gazda problémái, bármelyikük okolása zsákutcába és/vagy a kutya felé erőszakos, a gazda felé rákényszerített megoldásokba torkollik. Mind a kutya, mind a gazda viselkedésének mögöttes mozgatórugóinak feltárása, megértése, elfogadása már virágzó táptalaja lehet a sikeres továbblépéseknek. Mint tréner, nagy felelősségünk van abban, hogy ne ítélkezzünk, ne okoljunk, hanem elfogadni képesen, megértve segítsük a gazdát. Ehhez tanulunk, nem általános pszichológiát, hanem kimondottan a tréneri gyakorlatra vetített, a munkát segítő integrál pszichológiai összefüggéseket.

Viselkedés értelmezések– kutyák kommunikációja

 • A kutyák kommunikációs készlete,
 • test jelei,
 • benső megélései.
 • Mit, mivel, hogyan kommunikálnak?
 • Mire figyelünk csoportban, mire egyéni tréningen.
 • Mit tegyünk ember- és kutya elleni agresszió esetén?
 • Viselkedésproblémák részletes áttekintése,
 • egyéni fejlesztési tervek kidolgozásának gyakorlása.
 • Fajták jellegzetességei és fajta/keverék ajánlások gazdiknak.

Tiszta figyelem kommunikáció – avagy a professzionális tréneri jelenlét

 • A tiszta kommunikáció elméleti alapjai,
 • gyakorlati alkalmazása és
 • begyakorlása,
 • avagy az a fűszer amitől ügyfeled professzinális szolgáltatást élhet át.

Önismeret, önfejlesztés

Aki emberekkel foglalkozik, embereket tanít, elengedhetetlen, hogy önmaga is fejlessze magát. Önmagunkra ránézni, önmagunkkal találkozni nem mindig könnyű, kiváltképp, mert társadalmunk jelenlegi berendezkedése épp az ellen hat, hogy jól legyünk magunkkal. Ha trénerként önbizalom hiányos, fáradt, frusztrált vagyok, ha emberek különféle viselkedése, reagálása könnyen kibillent, ha helyzetekben lefagyok vagy épp fölényesen viselkedem stb., lehetek bármíly képzett a kutyák terén, meg sem tudom közelíteni azt a segítői minőséget, ahol én is, a gazdi is és a kutya is jól éreznék magukat és valóban fejlődnének. Külön témakör a tréneri motivációnk fentartása, a megújulási képesség, a kiégés megelőzése.

LPM&P Jelenlét Tudatosság a Kutyáddal® kurzus – önismereted és kutyád fejlesztése egy kurzusban

 • A kutyák viselkedése és belső állapotai jórészt a gazda viselkedésétől és belső állapotaitól illetve reagálásaitól függ.
 • A Jelenlét Tudatossággal mindezen összefüggésekre világítunk rá, és
 • gyakoroljuk be a tudatos jelenlétet,
 • a kutya tudatos segítését és
 • jó adag ön- és kutya ismerettel gazdagodunk, amellett, hogy
 • oldjuk a kutyák esetleges viselkedés problémáját.
 • A kurzust munkafüzetek segítik.

LPM&P Happility® – a sokszínű lehetőségeket rejtő aktivitás

 • Az LPM&P Happility aktivitás az alap szinttől kezdve, számos kombinációs lehetőséget biztosít, akár alap kurzust tartanál, akár szinten tartó, klubszerű foglalkozásokat.
 • vihetsz egyéni/csoportos újraszocializáló,
 • gátlás oldó,
 • kontroll-építő tréningeket is.

LPM&P Aktivitások – élet a labdázáson túl

 • Fél tucat aktivitást sajátíthatsz el,
 • melyekkel segíthetsz ügyfeleidnek abban, hogyan tudják levezetni kutyáik fizikai és szellemi energiáit,
 • hogyan építhetik kapcsolatukat az aktivitások által,
 • továbbá, hogyan alkalmazhatóak az aktivitások az újra szocializációt igénylő (viselkedésproblémák rehabilitációja) kutyák programjában .

LPM&P Szuper Szimat® kezdő és haladó szintű kurzus

 • A Szuper Szimat kezdő és haladó szintjei csoportban és egyénileg.
 • Buktatók és nehézségek megoldása a különböző típusú, személyiségű kutyáknál.
 • A Szuper Szimat alkalmazhatóságának spektruma különböző területeken.

Trükk Mester kurzus 

A trükköknek nevezett feladatok tanítása nem holmi úri hóbort vagy felesleges cukiság. A trükkök elvárásmentes, jó hanguatú, lépcsőzetes tanítása:

 • tovább mélyíti a gazdi-kutya kapcsolatot
 • számtalan helyzetben tudjuk vele oldani, könnyíteni az adott helyzetet
 • aktivitások, sportok előtt kiváló bemelegítési lehetőség
 • növeli a kutya testtudatosságát, koordinációs képességét
 • nagy mértékben támogatja a kuty aönbizalmát
 • remek fejlesztési lehetőség újra szocializációs programban

3 millió kutya van Magyarországon. Bontakoztasd ki nagyszerű kutyaoktatói képességeidet és segítsd a kutyákat és gazdáikat egy teljesebb élethez.

GYAKORI KÉRDÉSEK 

A képzésen a gyakorlati napokon egész nap velünk lesznek a saját vagy a kölcsön kutyusok, akikkel – szünetekkel természetesen – foglalkozunk. Mindenki a saját kutyusával. illetve azzal a kölcsön kutyussal, akit az első gyakorlati alkalommal egyeztetünk. Kölcsön kutyust abban az esetben kérj, ha nem tudsz saját kutyust hozni.

Ha bármi miatt kétséged lenne a saját vagy a kölcsön kutyusod miatt, hívj, szívesen segítek! 🙂

Nem gond, ha a saját kutyádat problémásnak véled, attól nyugodtan hozhatod őt a gyakorlati napokra. Ha valami miatt mégsem tudnád/akarnád őt hozni, érdemes kölcsön kérned egy kutyát ismerőstől, rokontól, stb., természetesen olyantól, akivel megbíztok egymásban és szívesen rád bízza a kutyáját. Ha nincs a környezetedben olyan kutya akit a sajátod helyett el tudnál hozni, akkor kérj a gyakorlati alkalmakra tőlünk kölcsön kutyát. Ha bizonytalan vagy e tekintetben, hogy milyen kutyával is gyere, hívj és megbeszéljük, hogyan tudjuk megoldani.

Dömötör Júlia: +36306237060

A kötelező, egy évnél korábbi veszettség oltással, továbbá szintén egy évnél nem régebbi kombinált oltással.

Ezen túl érdemes kennelköhögés ellen is immunizálni. (Állatorvosnál kérhető, orrba csepegtetett “oltásnak” minősül.)

gen!

Ha nincs saját kutyád, akkor is várunk szeretettel, hiszen a tapasztalást el kell kezdeni valahol.

Ha csak részt szeretnél venni a képzésen, de nem akarsz kutyával gyakorolni, ezt is megteheted.

Ha részt szeretnél venni, de szeretnél gyakorolni, akkor ezt javasoljuk:

Ahhoz, hogy a képzésből a legtöbbet tudd magaddal vinni, érdemes a képzés idejére rokontól, szomszédtól, ismerőstől kutyát kölcsönöznöd. Természetesen nem kell hazavinned és neked sem kell a kutyához költöznöd. A képzés során egy 10 alkalmas programon megyünk végig, amit ha végig tudsz gyakorolni egy kölcsön kutyával, akkor hatalmas élményeket szerzel. Heti 3 alkalommal, ha el tudsz menni az adott kutyához tréningezni vele, az már szuper!

Ha a gyakorlati napokra nem tudsz kutyát hozni, kérj tőlünk kölcsön kutyát aznapra. 6 kutyus áll rendelkezésre 🙂

Nem.

Intenzív képzés lévén, minden egyes alkalommal új tananyagot tanulunk, így kérlek jelentkezéskor vedd figyelembe az ünnepnapokat és a hosszú hétvégéket is.

Természetesen, betegség esetén indokolt a hiányzásod, de hidd el, nem akarsz majd beteg lenni 🙂

Félévente egy elméleti és egy gyakorlati hiányzás megengedett. A gyakorlati alkalom külön költségtérítés ellenében, egyeztetett időpontban, a képzés helyszínén pótolható, tehát ez nem kötelező. A pót alkalom költsége 20.000 Ft/alkalom.

Egy-egy megengedett hiányzáson túli hiányzást kötelező pótolni a fentiek szerint. Pótlás hiányában tanúsítvány nem adható ki. 

A regisztrációt követően e-mailen küldünk egy csekklistát arról, hogy mit érdemes hozni, mivel érdemes készülni az alkalmakra. Ez abban is segít, hogy semmit ne felejtsünk otthon 🙂 Az ajándék tréning csomag szinte minden szükséges eszközt tartalmaz.

Igen!

Külföldön élve is el tudod végezni a képzést, online.

Az online részvételi díj 8 hónapra összesen: 1.520.000 Ft

Kedvezményes, egyösszegű befizetés esetén – 220.000 Ft kedvezménnyel 1.300.000 Ft

Részletfizetéssel: Regisztrációs díj és első részlet 260.000 Ft, majd 7 x 180.000 Ft/hó (1.260.000 Ft)

VIDEÓ

Nagyné Kovács Alexandra kutyaoktató visszajelzése, 2017.

Nagyné Kovács Alexandra, Sopron és környéke, https://familydogschool.hu/

INDULÓ KÉPZÉS

2022. október 1., szombat, 9:00-15:00

 1. alkalom: 2022. október 1., szombat, 9:00-15:00
 2. alkalom: 2022. október 8., szombat, 9:00-15:00
 3. alkalom: 2022. október 15., szombat, 9:00-15:00
 4. alkalom: 2022. október 22., szombat, 9:00-15:00
 5. alkalom: 2022. október 29., szombat, 9:00-15:00
 6. alkalom: 2022. november 5., szombat, 9:00-15:00
 7. alkalom: 2022. november 12., szombat, 9:00-15:00
 8. alkalom: 2022. november 19., szombat, 9:00-15:00
 9. alkalom: 2023. március 18., szombat, 9:00-15:00
 10. alkalom: 2023. március 25., szombat, 9:00-15:00
 11. alkalom: 2023. április 1., szombat, 9:00-15:00
 12. alkalom: 2023. április 8., szombat, 9:00-15:00
 13. alkalom: 2023. április 15., szombat, 9:00-15:00
 14. alkalom: 2023. április 22., szombat, 9:00-15:00
 15. alkalom: 2023. április 29., szombat, 9:00-15:00
 16. alkalom: 2023. május 6., szombat, 9:00-15:00
 17. alkalom: 2023. május 13., szombat, 9:00-15:00
 18. alkalom: 2023. május 20., szombat, 9:00-15:00
 19. alkalom: 2023. május 27., szombat, 9:00-15:00 VIZSGA NAP

Az elméleti alkalmak online, zoomon keresztül zajlanak.

 1. alkalom: 2022. október 5., szerda, 19:00-21:00
 2. alkalom: 2022. október 12., szerda, 19:00-21:00
 3. alkalom: 2022. október 19., szerda, 19:00-21:00
 4. alkalom: 2022. október 26., szerda, 19:00-21:00
 5. alkalom: 2022. november 2., szerda, 19:00-21:00
 6. alkalom: 2022. november 9., szerda, 19:00-21:00
 7. alkalom: 2022. november 23., szerda, 19:00-21:00
 8. alkalom: 2022. november 30., szerda, 19:00-21:00
 9. alkalom: 2022. december 7., szerda, 19:00-21:00
 10. alkalom: 2022. november 14., szerda, 19:00-21:00
 11. alkalom: 2023. január 18., szerda, 19:00-21:00
 12. alkalom: 2023. január 25., szerda, 19:00-21:00
 13. alkalom: 2023. február 1., szerda, 19:00-21:00
 14. alkalom: 2023. február 8., szerda, 19:00-21:00
 15. alkalom: 2023. február 15., szerda, 19:00-21:00
 16. alkalom: 2023. február 22., szerda, 19:00-21:00
 17. alkalom: 2023. március 1., szerda, 19:00-21:00
 18. alkalom: 2023. március 8., szerda, 19:00-21:00
 19. alkalom: 2023. március 15., szerda, 19:00-21:00
 20. alkalom: 2023. március 22., szerda, 19:00-21:00
 21. alkalom: 2023. április 5., szerda, 19:00-21:00
 22. alkalom: 2023. április 12., szerda, 19:00-21:00
 23. alkalom: 2023. április 19., szerda, 19:00-21:00
 24. alkalom: 2023. április 26., szerda, 19:00-21:00
 25. alkalom: 2023. május 3., szerda, 19:00-21:00
 26. alkalom: 2023. május 10., szerda, 19:00-21:00
 27. alkalom: 2023. május 17., szerda, 19:00-21:00
 28. alkalom: 2023. május 24., szerda, 19:00-21:00

GYAKORLATI HELYSZÍNEK

Veresegyházon és Gödöllőn

PARKOLÁS

Közvetlenül a tréninghelyszínek mellett és ingyenes.

VIDEÓ

Vezess te is kölyökkutya kurzusokat. Egy 2016 őszén végzett gazdis, kölyökkutya csoport záró napi videója.

MIT FOGSZ KAPNI RÉSZTVEVŐKÉNT? 

 • Professzionális tréneri jelenlétet, hogy pontosan tudd elsajátítani a mozdulatokat, készség szintű, magabiztos jártasságot szerezz a különböző oktatási témákban

 • Elfogadó, megtartó, támogató tanulói közösséget, ahol biztonságban érezheted magad

 • Részlet gazdag, rendszerszemléletű információkat a családi kutyaoktatás teljes palettájáról

 • 8 hónapnyi intenzív, önismereti és szakmai fejlődést segítő, gyakorlatias képzést egy támogató szakmai közösségben

 • Rendszeres szakmai útmutatást, szupervíziót a képzési napok közötti időszakokban is

 • Sikeres vizsga esetén tanúsítványt, melyen szerepelnek a tanult témakörök és kurzusok

 • A képzéshez 40. 000 forint értékű, szép, igényes kivitelezésű, küldetéssel logózott tréning csomagot is ajándékba kapsz:

  • Hátizsákot
  • Jutalomfalat tartót
  • Sípot
  • Nyakpántot
  • Klikkert
  • Varázsszőnyeget
  • Dummyt
  • Jegyzetfüzetet

 AJÁNDÉK TRÉNING CSOMAG

A 8 HÓNAPOS KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS  DÍJA

A képzés teljes díja: 720.000 Ft.

Egyösszegű befizetés esetén: -60.000 Ft kedvezményt biztosítunk, így: 660.000 Ft

A teljes összeg részletfizetéssel:

1.részlet: jelentkezéskor 160.000 Ft

további 7 részlet, havonta 80.000 Ft, adott hó 10-ig.

Fontos! Részletfizetés esetén a teljes képzési összeget a képzés abbahagyása esetén is ki kell fizetni!

A regisztráció a befizetések sorrendjében biztosított.

VIDEÓ

Ajánlások képzést végzett oktatóktól, 2017.

 JELENTKEZÉSI ŰRLAP

  Fizetés: átutalással


  Fizetés egy összegben 60.000 Ft kedvezménnyel, 660.000 FtFizetés részletben 160.000 Ft + 7×80.000 Ft (720.000 Ft)

  Jelenkező adatai:

  A *-gal jelölt mezőket kérlek mindenképp töltsd ki.

  Számlázási adatok:

  Kérlek, hogy pontosan add meg számlázási adataidat, ügyelve a kis- és nagybetűk megfelelő használatára! A számlán az itt megadott adatok fognak szerepelni, ugyanabban a formában, ahogy megadtad! Köszönöm!

  Egyéb adatok:

  Mi a célod a képzés elvégzésével?

  Kérlek jelöld be, hogy van-e kutyád, akit tudsz hozni magaddal vagy kölcsön kutyát igényelsz?
  Van kutyám és tudom is hozni a képzésreNincs kutyám, kölcsön kutyát kérek

  Kutyád ivara:

  Van-e a kutyádnak valamilyen, számodra is ismert viselkedés problémája?

  Jelentkezésemmel egyidejűleg hozzájárulok, hogy a foglalkozásokon készült fotókon és videoanyagokon megjelenhetek, melyek marketing célokkal kerülnek felhasználásra.

  A gomb megnyomásával megrendelést adsz le, és hozzájárulsz ahhoz, hogy az e‑mail címedre a képzéssel kapcsolatos tájékoztatást küldjünk. Bármikor leiratkozhatsz a tájékoztatásról. Az adatvédelmi elveink az oldal alján érhetõk el.

  A KÉPZÉS OKTATÓJAKÉNT VÁRLAK SZERETETTEL

  Dömötör Júlia

  VÍZIÓM

  “Jövőképemben az embereknek módjuk nyílik arra, hogy mielőtt kutyát szereznek, megismerhessék önmagukat és saját igényeiket. Teljes képet kapjanak egy társállat tartásának felelősségéről, az állatról való gondoskodás feltételeiről, nehézségeiről, a kapcsolat kialakításának lépcsőfokairól. Így társállatot mindezek tudatában vállalnak vagy épp nem vállalnak. Döntésükben tudatosak, magabiztosak és elkötelezettek.
  A társállat tartás kapcsán felmerülő kérdéseiket, problémáikat hiteles szakemberekkel tudják megosztani, akik nem a problémára fókuszálva, hanem a rendszer egészére rálátva tudnak hatékony segítséget nyújtani a változtatásban, változásban.”   Dömötör Júlia