Értő-érző kapcsolódás a kutyáddal úgy, ahogyan eddig nem is gondoltad.

Előrendelhető a Láthatatlan Póráz Módszer könyv

Az immáron 7 éve oktatott módszertanom végre könyvben is elérhetővé válik. Számtalan modellel, ábrával és fotóval segítem a kutya, önmagad és kapcsolatotok megértését.

A kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolódás semmihez sem fogható. Azt kialakítani egyszerű, ám sokszor nem könnyű. Ehhez adok könyvemben holisztikus szemléletű rendszert, mely már több ezer embernek adott segítséget az értő-érző kapcsolat megéléséhez.

Dömötör Júlia, szerző

június 10-ig, kedvezményes áron, ajándék munkafüzettel

Láthatatlan Póráz Módszer & Program könyv

A kutyád és a te utad

„A kutyád nem kötöttség. Szabadság.”

A könyv első részében körbejárjuk a kutya viselkedését. Szokatlanul mélyre fúrunk az egyes témákban, így egyértelműen láthatod és értheted kutyádat.

„Hozd ki magadból a legjobb gazdit!”

Akár még csak most szeretnél kutyát, akár már rutinos kutyatartó vagy, mindig lehetsz valódibb önmagad. A könyvből a kutyán keresztül rengeteget vihetsz magaddal önismeretben és személyiséged fejlesztésében is.

„Tanítsd úgy, hogy élvezze. Szeresd úgy, hogy érezze.

A Láthatatlan Póráz Módszer a tanulás élményét adja, mely önmagában is kapcsolat építő erővel bír. Emellett azt is megtanulhatod, hogyan szeresd úgy, hogy az a kutyád számára is érezhető legyen.

Ajánlások

Szabó Andrea Klára

6. éve oktatom a módszert, ami legfőképpen azért vonzott annyira mert általa betekintést nyertem egy olyan dimenzióba amelynek létezéséről addig fogalmam sem volt. Valóban látni, érteni, érezni kezdtem a kutyákat, a világgal és az emberekkel való kapcsolatukat és ez mélyen megérintett. Mindenkinek ajánlom a könyvet aki közelebb kerülne kutyájához, aki nyitott egy letisztult, sallangoktól mentes kapcsolódásra és akinek mindemellett vonzó lehetőség az önismereti fejlődés.

Szabó Andrea Klára, LPM&P Mester Tréner

Dr. Varga-Nagy Adrienn

Ez a könyv nem a sokadik könyv a kutyák oktatásáról. Ellenkezőleg. Végre ez az első könyv, ami a kutya viselkedésének megértéséről, a valódi igényeinek megismeréséről szól, és olyan kapcsolódási lehetőségről, ami ember és kutya számára is értő-érző kapcsolat felé nyithat ajtót. A módszer és a könyv egy pozitív szemlélet, egy életforma, egy hitvallás megismerésére hívja az olvasót, és egy olyan kapcsolódásra a természettel, a kutyával, ezeken keresztül pedig másokkal és legfőképpen önmagunkkal, ami út lehet mindannyiunk teljes élete felé.

Dr. Varga-Nagy Adrienn, LPM&P Mester Tréner

Érdemes június 10-ig előrendelned a könyvet, mert:

+ kedvezményes áron juthatsz hozzá: 6.990 HUF

+ ajándék munkafüzettel

Ez a kedvezmény csak június 10-ig él.

A könyv szerzője: Dömötör Júlia

12 éves korom óta elhivatottan tanulok és képzem magam a kutyaoktatás és önismeret terén. 10 évet töltöttem az állatvédelemben, majd dolgoztam kutyaiskolákon. 2013-ban Angliában, Londonban voltam kutyaoktató, ahol addigi tapasztalataim és ottani munkám során dolgoztam ki a Láthatatlan Póráz Módszer alapjait. Előbb más kutyaiskolákon, majd 2015-től saját márkát építve szerveztem a kutyaoktató képzéseket, melyeken 7 év alatt, 14 csoporttal, 250-en vettek részt. Közülük 50 kutyaoktató dolgozik a Láthatatlan Póráz Módszer szemlélettel az országban. 25 év alatt több mint 1000 gazdi-kutya párossal dolgoztam egyéni és csoportos folyamatokban. Hivatásom a kutatás-fejlesztés a kutyaoktatás és a gazda-kutya kapcsolat területén.  Szenvedélyesen szeretem meglátni az emberekben saját potenciáljukat és ha készek rá, elkötelezetten segítem őket a kiteljesedés felé haladni.

(Szakmai életút)