Tanulj Magyarország egyik leginspirálóbb és leginnovatívabb Kutyaoktató Képzésén!

MI MINDENRŐL TANULSZ A KÉPZÉSEN?

 • Kutyák etológiája és tanulása

 • Láthatatlan Póráz Módszer és Program

 • Kutyás aktivitások

 • Kölyök kutyák korai fejlesztése

 • Farkasok etológiája és látogatás farkasokhoz

 • Kutyák mozgásszervi és egyéb, tréninget befolyásoló problémái

 • Kutyaviselkedészavarok diagnosztikája

 • Kutyaelsősegély

 • Sajátkutyás tapasztalatok, fejlődési lehetőségek

VIDEÓ

„Én a Szuper Tréner” Kutyaoktató Képzés végzett oktatói, 2015–2016.

Nos, Te mikor jelentkezel?

Megannyi tudás és tapasztalás vár Téged, gyere és vidd magaddal mindet!

MIÉRT INDUL EZ A KÉPZÉS?

 • Mert hiány van a professzionális kutyaoktatók és kutyás szolgáltatók piacán

 • Vannak kutyaiskolák, vannak egyéni kutyakiképzők, de egyrészt nem elegen, másrészt tisztelet a kivételeknek, igen sokszor híján vannak a kellő szakmaiságnak és/vagy a gazdához való szintén szakmai hozzáállásnak

 • A kutyák „neveletlensége” és viselkedészavaraik jó része megelőzhető a kölyök kutyák korai fejlesztésével. A kölyök kutyák oktatása a trénertől speciális tudást igényel, nem húzható rájuk a felnőtt kutyák oktatásának sablonja. Itt megszerezheted azt a tudást, amivel egyéni tréningeket tarthatsz vagy  csoportokat indíthatsz és valóban hatékony és pozitív megerősítésen alapuló kurzusokat vezethetsz.

 • Egyre több gazda és leendő gazda igényli, hogy akár egyéni akár csoportos oktatás keretében, de valóban hozzáértő és emberileg is példamutató oktatótól tanulhasson

 • A családi kutya oktatás ma már egészen más stílust, hozzáállást követel meg, széles megoldásspektrumú, pozitív, motiváló személyiséget, akinek nem csak naprakész ismeretei vannak, hanem rálátása van az emberekkel való hatékony együtt dolgozásra is

NE BÜNTESD, BESZÉLGESS VELE!

A Láthatatlan Póráz Program 2013-ban, a londoni, Notting Hill-i családok kölyökkutyáinak tanításakor született. A videóban az egyik kölyök, Poppy, fajtakeresztezett Cavapoo, 6 hónapos kölyökkutya.

MIT NYERHETSZ A KORSZAKALKOTÓ KUTYAOKTATÓ KÉPZÉSEN?

 • Megismered a kutyaoktató hivatás csínyját-bínyját, nem kell évekig a saját tapasztalataidra várnod

 • Hivatásukban elkötelezett, folyamatosan megújuló, professzionális oktatóktól tanulhatod meg a kutyaoktatás fortélyait. Tudásuk legjavát osztják meg veled, az ő küldetésük is a magas színvonalú szakemberek képzése

 • A kutyaoktatás és szolgáltatások széles palettáját ismerheted meg, nem csak egy szűk terület sablonmegoldásait. Az elméleti és gyakorlati órák minden információval és készséggel ellátnak ahhoz, hogy a képzést követően bátran munkát vállalhass

 • Azzal foglalkozhatsz amit a legjobban szeretsz

 • Maximálisan inspiráló, támogató képzésben vehetsz rész, ahol minden segítséget megkapsz a szakmai magabiztosságodhoz

 • Ne várj amíg betelnek a helyek, legyél az elsők között akik imádják a munkájukat és akiért odáig vannak az ügyfeleik

 • Legyél egyike azoknak akik munkájukkal nap mint nap tesznek a világ jobbításáért

 • Ha Te nem lépsz, mások megteszik helyetted.

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK A KÉPZÉSEN?

Jó szívvel ajánlom minden leendő és gyakorló trénernek, aki kíváncsi egy olyan módszerre, aminek elsajátítása és gyakorlása közben lehetőség nyílik arra, hogy a hallottak és látottak alapján új érzésekkel és gondolatokkal gazdagodva közelebb kerülhessenek a kutyák, a gazdák és nem utolsó sorban saját világukhoz.

Ács Gusztáv, Ebland Kutyaiskola, Győr

„Az elején féltem tőle, hogy nem lesz elég motivációm 10 héten át minden vasárnap reggel 6-kor kelni és elindulni Gödöllőre… tévedtem. Szívesen mentem volna heti több alkalommal is és még több héten át, mert annyira motiváló, hiteles előadásokat hallottunk, amiért igazán megérte. Sokat kaptunk ettől a képzéstől és nagyon örülök, hogy nem keresgéltem tovább…a legjobb helyen voltam, ebben biztos vagyok! :)”

Székács Alexa, Budapest

A legjobb tanfolyam, amin valaha részt vettem. Olyan élményeket kaptunk az oktató képzés alatt, amit szerintem sose felejtünk el! És olyan új látásmódot is kaptunk, amivel teljesen másképp látjuk a kutyákat és nincs megoldhatatlan probléma. És ami szerintem a legfontosabb, hogy nem engeded el a tanulók kezét a tanfolyam után sem. Bármilyen kérdessel fordulhatunk hozzád, és imádom a csoportot is mert mindenki azonnal próbál segíteni, ha valakinek problémája van.

Kelemen Anett, dobermann tenyésztő, Makó

Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmod és azzal foglalkozz, amivel szeretnél!

GYAKORI KÉRDÉSEK 

A képzésen a gyakorlati napokon egész nap velünk lesznek a saját vagy a kölcsön kutyusok, akikkel – szünetekkel természetesen – foglalkozunk. Mindenki a saját kutyusával. illetve azzal a kölcsön kutyussal, akit az első gyakorlati alkalommal egyeztetünk. Kölcsön kutyust abban az esetben kérj, ha nem tudsz saját kutyust hozni.

Ha bármi miatt kétséged lenne a saját vagy a kölcsön kutyusod miatt, hívj, szívesen segítek! 🙂

Nem gond, ha a saját kutyádat problémásnak véled, attól nyugodtan hozhatod őt a gyakorlati napokra. Ha valami miatt mégsem tudnád/akarnád őt hozni, érdemes kölcsön kérned egy kutyát ismerőstől, rokontól, stb., természetesen olyantól, akivel megbíztok egymásban és szívesen rád bízza a kutyáját. Ha nincs a környezetedben olyan kutya akit a sajátod helyett el tudnál hozni, akkor kérj a gyakorlati alkalmakra tőlünk kölcsön kutyát. Ha bizonytalan vagy e tekintetben, hogy milyen kutyával is gyere, hívj és megbeszéljük, hogyan tudjuk megoldani.

Dömötör Júlia: +36306237060

Igen!

Ha nincs saját kutyád, akkor is várunk szeretettel, hiszen a tapasztalást el kell kezdeni valahol.

Ha csak részt szeretnél venni a képzésen, de nem akarsz kutyával gyakorolni, ezt is megteheted.

Ha részt szeretnél venni, de szeretnél gyakorolni, akkor ezt javasoljuk:

Ahhoz, hogy a képzésből a legtöbbet tudd magaddal vinni, érdemes a képzés idejére rokontól, szomszédtól, ismerőstől kutyát kölcsönöznöd. Természetesen nem kell hazavinned és neked sem kell a kutyához költöznöd. A képzés során egy 10 alkalmas programon megyünk végig, amit ha végig tudsz gyakorolni egy kölcsön kutyával, akkor hatalmas élményeket szerzel. Heti 3 alkalommal, ha el tudsz menni az adott kutyához tréningezni vele, az már szuper!

Ha a gyakorlati napokra nem tudsz kutyát hozni, kérj tőlünk kölcsön kutyát aznapra. 6 kutyus áll rendelkezésre 🙂

Nem.

Intenzív képzés lévén, minden egyes alkalommal új tananyagot tanulunk, így kérlek jelentkezéskor vedd figyelembe az ünnepnapokat és a hosszú hétvégéket is.

Természetesen, betegség esetén indokolt a hiányzásod, de hidd el, nem akarsz majd beteg lenni 🙂

A képzés kezdete előtt 2 héttel  e-mailen kapsz egy csekklistát arról, hogy mit érdemes hozni, mivel érdemes készülni az alkalmakra. Ez abban is segít, hogy semmit ne felejts otthon 🙂

Nem.

A képzésre az a személy jöhet, aki beregisztrált, a képzési díjat egészben vagy részletben befizette és erről számlát kapott.

VIDEÓ

Kölyök Kurzust végzett gazdik csoportja 2015 őszén.

Saját kutyáddal vagy kölcsön kutyussal élő csoportban tapasztalhatod meg a fantasztikus Láthatatlan Póráz Módszer hatékonyságát, amit akár már a képzés ideje alatt te magad is megtaníthatsz gazdiknak.

Oktatók, avagy kiktől fogsz tanulni

Dr. Újváry Dóri – vezető tréner, biológus, vadgazda szakmérnök

19 éve él és dolgozik együtt farkasokkal, medvékkel és más vadállatokkal Gödöllőn, a HORKAI Animal Training Centerben. E központ szülöttei voltak anno az ELTÉ-s kölyökfarkas-nevelő projekt kisfarkasai, és az Animal Planet és a Discovery csatornáján futott The WolfMan sorozat vadállatai. Dóritól elméletben és gyakorlatban, azaz élőben, testközelben is betekintést kapunk a farkasok csodálatos életébe és – sokszor félreértett –  viselkedésükbe. Ez által egész másként tudunk viszonyulni a kutyákhoz, jobban megértve az ő valódi igényeiket. (A központ egyébként nem látogatható. Az Oktató csoport szervezett keretek között, a baráti viszonyunkra tekintettel kap részletes körbevezetést, amit ezúton is külön köszönünk Horkai Zoltánnak és Dr. Újváry Dórinak!)

Dr. Kovács Ilona állatorvos

Gödöllőn férjével vezetik állatorvosi praxisukat a KoVaVet-et, nagy ügyfélkörrel. Ilona egyedi humorával fűszerezve élvezetesen tudja átadni az egyébként száraznak tűnő anatómiai és kutyabetegségekről szóló “alapozó tantárgyat”.

Kis Anna – könyvszerző, kutyaelsősegély tanfolyam vezető

Elkötelezett kutyabarátként 5 éve indította el Magyarországon a hiánypótló, 1. gazdibarát kutyaelsősegély programot „Nyújts segítő mancsot!” címmel. Az általa írt Kutyaelsősegély könyv és az erre épülő kutyaelsősegély tanfolyam megvalósulását külföldi kutyaelsősegély tanfolyam sikeres elvégzése, hosszú kutatómunka, állatorvosi asszisztens képzés és egy több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező állatorvossal történő együttműködés előzte meg. A programnak köszönhetően az elmúlt időszakban több száz gazdi ismerhette meg, hogy mi a teendő vészhelyzet esetén, mielőtt kedvence megkapja a haladéktalan állatorvosi ellátást.

Tervey Viktória – terápiás kutyafelvezető, Doktor Mancsok Állatasszisztált Terápiás Alapítvány alapítója

8 éve hallott először az állat asszisztált terápiáról, amibe rögtön beleszeretett. Hosszú út vezetett odáig, hogy ezzel foglalkozhat, de mára már azon túl, hogy saját képzésű kutyájával Nellyvel 2,5 éve terápiázik, létrehozták az első gödöllői székhelyű állat asszisztált terápiás alapítványt, aminek jelenleg 16 vizsgázott terápiás kutyafelvezető-terápiás párosa, és számos vizsgára készülő tanulója van, illetve most fog vizsgázni az első személyi segítő kutyájuk. Viki előadásából megismerhetjük a terápiás munka állomásait és lehetőségeit.

Szép András Péter, azaz Bandy – agility és frizbi edző, versenyző, bíró; hydroterápiás tréner és állatorvosi asszisztens

Bandy 29 éves kutyás múlttal rendelkezik, 19 éve a dinamikusabb, sok mozgást, összhangot igénylő sportok felé orientálódott: agility, frizbi, flyball. Utóbbi években érdeklődési területe a mozgásszervi sérülések megelőzését segítő terápiák lettek. Bandytól frizbi és agility oktatás alapokat tanulunk, szintén garantáltan jó hangulatban.

Hanzséros Mária – International Dog Puller Federation hivatalos tréner és oktató, habilitációs kutyakiképző, kutya-fizioterapeuta

Dr. Sátori Ágnes – Phd állatorvos, SzIE-ÁOTK egyetemi tanársegéd

Magánállatorvosként társként tartott állatok gyógyítása mellett, a kedvenceknél egyre gyakrabban előforduló viselkedés-problémák kezelésével foglalkozik. PhD fokozatát pszichológiából szerezte, kutatási területe azóta is az ember-állat közti kapcsolat működése, illetve a társállatoknál előforduló viselkedés-zavarok tanulmányozása. Ágnestől a kutyáknál egyre gyakrabban jelentkező viselkedés zavarokról és a megoldási lehetőségekről tanulunk.

Perlaki Fanni – a Barfshop.hu és a Fanni’s Barfshop megálmodója.

A Barfshop-ot Csipet, az első BARF-os kutyája hívta életre. Egy éves tervezgetés után született meg a  Barfshop.hu.

A Fanni’s Barfshop, az ország első BARF üzletének megnyitása óta rengeteg további tapasztalattal gazdagodtuak. Családias kisvállalkozás, szeretnék, ha boltjukba bátran betérnének kutyával is, tudva, hogy biztos megkapják a megfelelő választ kérdéseikre, és persze megtalálnak mindent egy helyen.

dr. Tornyi Katalin – ló-egészségügyi szakállatorvos, kutya és ló osteoterapeuta és fizioterapeuta, vet. akupunktőr

Kata 2014-ben alapította meg Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cég nevű mobil praxisát, melyben a hagyományos nyugati, a hagyományos kínai gyógyászat és manuális terápiák adta lehetőségeket kombinálja a kis- és nagyállatok gyógyulása érdekében. HKO és manuálterápiás posztgraduális képzéseit Németországban és Ausztriában végezte.

A gyógykezelés mellett a prevenciót is nagyon fontosnak tartja mind a hobbi, mind a sport- és munkakutyák körében is.

Az állatok gyógyítása mellett a gazdik felvilágosítása, “oktatása” is hangsúlyos szerepet tölt be munkája során.

Dr. Varga-Nagy Adrienn – családi kutyaoktató, a „Szuper Tréner” képzés co-trénere

Adrienn gyermekkora óta kutyázott hobbiszinten, melynek eredményeként első „Kutyakiképző” szakképesítését 2012-ben szerezte. Azóta aktívan képzi magát a témában. A Láthatatlan Póráz Módszer & Programról 2016-ban hallott először, ahol kezdetben saját kutyájával, gazdiként vett részt több kurzuson, mellyel párhuzamosan az „Én a Szuper Tréner” tanfolyamot is elvégezte 2017 júniusában. Ezt követő hónapban elindította a vállalkozását, és már most számtalan ügyfele van friss tréneri képesítése ellenére. Kölyök és felnőtt kutyák tréningezését vállalja a Láthatatlan Póráz Módszer & Program tematikájára építve. Ezek mellett alapvetően turizmussal foglalkozó közgazdász, egyetemi adjunktus, rendezvényszervező, mely munkái során szerzett tapasztalatait sikeresen alkalmazhatja a kutyaoktatásban is.

Szabó Andrea Klára – Családi kutyaoktató, a „Szuper Tréner” képzés co-trénere

2016. novemberében végzett az „Én a Szuper Tréner” tanfolyamon. Már a tanfolyam ideje alatt is foglalkozott oktatással, de igazából 2017. áprilisától működteti “Szabó Andi a Spániel Tréner” nevű vállalkozását, amelynek keretei között a gazdik és kedvenceik egyéni oktatási formában sajátíthatják el a Láthatatlan Póráz Módszer & Program alapelveit és technikai megoldásait. Ügyfelei palettája igen széles. Van köztük a 3 hónapostól a 13 évesig mindenféle korú kutyus. Andreát legtöbbször valamilyen viselkedés probléma miatt keresik fel a gazdik, melyeket az LPM&P tematikájával, illetve saját, személyre szabott tanácsaival segít leküzdeni. Legfőbb motivációja, hogy megértesse a gazdikkal melyek kutyáik valódi igényei és hogyan elégíthetik ki azokat.

Dömötör Júlia – az „Én a Szuper Tréner” Kutyaoktató Képzés megálmodója és életre hívója, a Láthatatlan Póráz Módszer & Program kidolgozója, tulajdonosa.

A Láthatatlan Póráz Módszer & Program kidolgozójaként, a kölyökkori fejlesztésbe, családi kutya oktatásba, tanfolyam vezetésbe, csoportdinamikába, gazda igényekbe (itthon és külföldön) és felvilágosító előadások megtartásába kalauzollak el, átadva több évtizedes tudásomat, tapasztalatomat.

Semmit sem titkolva, mindent megosztva vezetlek be a Láthatatlan Póráz Módszer & Program zseniális és korszakalkotó módszertanába. Garantáltan friss, máshol nem hallható információkat, legjobb gyakorlatokat adok át Neked, hogy használd és terjeszd. Bármikor, bármit kérdezhetsz, számomra az a legfontosabb, hogy megértsd és készség szintre fejleszd a gyakorlatokat, hogy a képzés után, – ha ezt szeretnéd – magabiztosan tudj ügyfélkört építeni, akik számára Te leszel a Szuper Tréner.

INDULÓ KÉPZÉSEK

Következő képzés indul:

2022. március 5., szombat

 1. alkalom: 2022. március 5, szombat, 9:00-16:00 /Elmélet, kutya nélküli
 2. alkalom: 2022. március 12., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 3. alkalom: 2022. március 19., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 4. alkalom: 2022. március 26., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 5. alkalom: 2022. április 2., szombat, 9:00-16:00 /Elmélet és gyakorlat, kutya nélküli
 6. alkalom: 2022. április 9., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 7. alkalom: 2022. április 16., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 8. alkalom: 2022. április 23., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 9. alkalom: 2022. április 30., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 10. alkalom: 2022. május 7., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 11. alkalom: 2022. május 14., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 12. alkalom: 2022. május 21., szombat, 9:00-16:00 /Gyakorlat
 13. alkalom: 2022. május 28., szombat, 9:00-16:00 /Elmélet  kutya nélküli
 14. alkalom: 2022. június 4., szombat, 9:00-16:00/Elmélet, kutya nélküli
 15. alkalom: 2020. június 11., szombat, 9:00-16:00 KÉPZÉS ZÁRÓ NAP, kutya nélküli

A KUTYAOKTATÓ KÉPZÉS DÍJA:

Teljes képzési díj: 490.000 Ft

Egy összegű befizetés esetén -50.000 Ft kedvezményt adunk, így a teljes képzési díj: 440.000 Ft

A regisztráció a befizetések sorrendjében biztosított.

Lehetőség van a teljes, kedvezmény nélküli díjat 4 részletben is fizetni:

1. részlet jelentkezéskor: 160.000 Ft

2. részlet 2021. szeptember 10-ig: 110.000 Ft

3. részlet, 2021. október 10-ig: 110.000 Ft

4. részlet, 2021. november 10-ig: 110.000 Ft

VIDEÓ

Betekintést nyerhetsz a méltán népszerű Láthatatlan Póráz Módszer és Program több típusú kurzusába, és mintegy lemásolva, magaddal viheted a módszer minden részét, akár oktatóként, akár gazdiként.

HELYSZÍN

Rézgombos Szolgáltató és Inkubátorház, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.

A vonatállomás 10 perc, a HÉV megálló 1 perc sétára van az épülettől.

A Képzés Gödöllőn és a környéken több helyszínen zajlik. Autóval mind 5-8 percre van egymástól. Ha tömegközlekedéssel jössz Gödöllőre, akkor is el tudsz jutni ezekre a helyszínekre. Az előző csoportokban a résztvevők között nagyon jó közösség formálódott már az első napon, a nem autóval érkezőket beszervezzük az autósokhoz, így mindenki kényelmesen jön-megy a helyszínek között. Sőt, a második alkalomtól már az egy útvonalról érkezők is összeülnek egy-egy autóba 🙂

PARKOLÁS

Parkolni a Rézgombos Szolgáltatóház közvetlen közelében lehet.

A többi helyszínen is hasonlóan kedvezőek a parkolási adottságok.

TÉRKÉP

FONTOS!

A képzés nem OKJ-s. A vizsgát követően megkapod a tanúsítványod, melyben fel vannak tüntetve témakörök amikről tanultál. Teljesen hivatalos, ezzel (de e nélkül is) dolgozhatsz, vállalkozhatsz.

A képzés valóban hiánypótló és unikum a kutyaoktatói szakmában, igyekeztünk is beletenni mindent és még annál is többet, amitől valóban a legjobb lehetsz, hiszen a képzést követően sem engedjük el a kezed 🙂

Gyere és vidd magaddal az összes tudást és tapasztalatot és

Legyél Te a Szuper Tréner!

Jelentkezés Kutyaoktató Képzésre

  Fizetés: átutalással


  Fizetés egy összegben 50.000 Ft kedvezménnyel (440.000 Ft)Fizetés négy részletben 160.000 Ft + 3×110.000 Ft (490.000 Ft)

  Jelenkező adatai:

  A *-gal jelölt mezőket kérlek mindenképp töltsd ki.

  Számlázási adatok:

  Kérlek, hogy pontosan add meg számlázási adataidat, ügyelve a kis- és nagybetűk megfelelő használatára! A számlán az itt megadott adatok fognak szerepelni, ugyanabban a formában, ahogy megadtad! Köszönöm!

  Egyéb adatok:

  Mi a célod a képzés elvégzésével?

  Kérlek jelöld be, hogy van-e kutyád, akit tudsz hozni magaddal vagy kölcsön kutyát igényelsz?
  Van kutyám és tudom is hozni a képzésreNincs kutyám, kölcsön kutyát kérek

  Kutyád ivara:

  Van-e a kutyádnak valamilyen, számodra is ismert viselkedés problémája?

  Jelentkezésemmel egyidejűleg hozzájárulok, hogy a foglalkozásokon készült fotókon és videoanyagokon megjelenhetek, melyek marketing célokkal kerülnek felhasználásra.

  A gomb megnyomásával megrendelést adsz le, és hozzájárulsz ahhoz, hogy az e‑mail címedre a képzéssel kapcsolatos tájékoztatást küldjünk. Bármikor leiratkozhatsz a tájékoztatásról. Az adatvédelmi elveink az oldal alján érhetõk el.

  KAPCSOLAT