A kutyád nem kötöttség. Szabadság.

Az Egyéni tréninget a  viselkedésproblémás kutyák esetében javasolom. Minden viselkedésproblémának mondható, amit a gazdi annak gondol. Ám nagyon fontos mielőbb segítséget kérni, mert a “Majd változik a kutya…” biztosan megtörténik, de az esetek jórészében a helyzet egyre aggasztóbb lesz.

MILYEN PROBLÉMÁKON TUD AZ EGYÉNI TRÉNING SEGÍTENI?

Ha a kutya:

 • fél vagy agresszívvé válik a hangos zajoktól, vihartól, petárdától;

 • fél más kutyáktól, állatoktól, emberektől;

 • fél, ugat, nyüszít, rombol, ha egyedül kell maradnia;

 • nyughatatlanul utazik: fél vagy éppen kontrollálhatatlanul fészkelődik, ugrál, ugat;

 • nyughatatlanul utazik: fél vagy éppen kontrollálhatatlanul fészkelődik, ugrál, ugat;

 • fél vagy kontrollálhatatlan bizonyos szituációkban: pl: állatorvosnál, kozmetikusnál;

 • agresszív más kutyákkal, állatokkal, emberekkel;

 • agresszív az ételénél, fekhelyénél, játékánál;

 • indokolatlanul sokat ugat, nyüszít;

 • üldözi a macskákat, gyerekeket, kerékpárosokat, autókat;

 • sztereotip mozgásai vannak: üldözi a farkát, ugatja a tányérját vagy valamilyen tárgyat, hosszan nyalogatja magát.

MIVEL FOGLALKOZUNK AZ EGYÉNI TRÉNINGEN?

Az Egyéni Tréningfolyamatban a kutyák mentális rehabilitációjával foglalkozom. A normálistól eltérő, kibillent, legtöbbször neurotikus viselkedést – egyszerre több területen változást idézve elő – normalizálom, elérve a magabiztos, kiegyensúlyozott állapotot.

Habár sokan megtanulnak együtt élni a kutya viselkedés problémájával, a gazdi egyre szűkülő élettere és egyre korlátozottabb életminősége pontosan jelzi, hogy gond van.

MIKOR HATÉKONY AZ EGYÉNI TRÉNING?

ELVÁRÁS A TRÉNER FELÉ

A viselkedésterápia egy holisztikus és interdiszciplináris terület, ami azt jelenti, hogy nem kizárólag a kutyának a gazda szerint problémás viselkedését kell górcső alá venni, hanem magát a kutyát, a múltját, a gazdát, a környezetet is vizsgálni kell. Ehhez a trénernek számtalan a kutyával és az emberrel foglalkozó tudományban kell otthonosan mozognia. Ezt a folyton bővülő tudást nagyon sok idő, energia és anyagi ráfordítás megszerezni, de csak az elhivatott tréneri hozzáállás hozhat valódi változást a kutya viselkedésében.

A viselkedésproblémák esetében a halogatás egyet jelent azzal, hogy jegyet váltunk az esetleges tragédia bekövetkeztére.

MIKOR NEM TUD AZ EGYÉNI TRÉNING SEGÍTENI?

hanem pl. család, állatorvos, ismerősöd unszolására történik. Ha nincs meg a “critical mass”, a kritikus tömeg, akkor még nem vagy kész a változtatásra. Ha “nem szúr eléggé a szög”, a kritikus pontokon hajlamos lehetsz a probléma lekicsinylésére, a megoldás elöli kihátrálásra.

A kutya nem egy elromlott gép, amit a szerelő megjavít és utána az kifogástalanul működik tovább. A terápia során a kutya ugyan megjavul, de tudatosan kell vele foglalkozni, hogy a kiegyensúlyozottsága megmaradjon.

A viselkedésterápia nem olcsó mulatság, a trénertől a legmagasabb színvonalú szakmai körültekintést követeli meg, a folyamat ideje alatt keretek között, de elérhető konzultálási lehetőséget biztosít. Ezen kívül naprakész tudással rendelkezik a kutyák viselkedésrehabilitációjában és bizonyos szintig az emberi viselkedésre is rálátással bír.

VAGY TE KÖLTÖZÖL EL VAGY A KUTYA? 

Minél előbb kérsz segítséget, annál hamarabb van lehetőséged visszakapni a kiegyensúlyozott kutyádat és teljesebb életedet.

MI TÖRTÉNIK AZUTÁN, HOGY DÖNTÖTTÉL?

 • Mielőtt kitöltötenéd a jelentkezési űrlapot,

 • telefonon jelentkezz be kérlek, hogy időpontot egyeztessünk a személyes találkozóra, ami az esetek 99%-ban a gazdi otthonában zajlik.

 • Ha megvan az időpont, akkor kérlek pontosan töltsd ki a jelentkezési felületen az adatokat és választásodnak megfelelően regisztrálj a befizetéssel.

 • A személyes találkozó kb. 1,5-2 órás, amikor is egy Viselkedési és kapcsolati analízist készítünk a kutyusodról,

 • ezután átbeszéljük a tréning tervet és ütemezést.

 • Ha számodra az elfogadható, akkor megállapodást kötünk a tréningfolyamatra és akár elkezdjük az első feladatokat.

 • A gyakorlandó feladatokat e-mailen is megkapod, de ha bármi kérdésed van, kérhetsz telefonos segítséget is.

ADJ ESÉLYT MAGADNAK, HOGY EGYMÁSRA FIGYELHESSETEK 

A kutyád nem egy parancsokat teljesítő automata. Ő a barátod szeretne lenni. Tiszteld meg azzal, hogy megtanulsz az ő nyelvén és egy varázslatos kapcsolat alakul köztetek.

IDŐPONTOK

Jelenleg hétköznapi időpontok érhetőek el

AZ EGYÉNI TRÉNING DÍJA

9 hét, 10 tréning alkalom:  120 000Ft

A regisztráció a befizetéstől biztosított.

HELYSZÍN

A viselkedéstrápiás foglalkozások a gazdi otthonában vannak, illetve esetenként azokon a helyszíneken, ahol a probléma kiéleződik.

SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK

Attól függően, hogy a gazdinak milyen felszerelései vannak már meg vagy épp nincsenek, javasolok a kívánt végeredmény elérését segítő eszközöket. Ezeket addig nem érdemes beszerezni, amíg részletesen át nem beszéljük, hogy egyáltalán szükség van-e bármire is, ha igen, akkor pontosan mire.

Jelentkezz még ma, hogy megtapasztalhasd:

A kutyád nem kötöttség. Szabadság.

KI A TRÉNER?

Alapító, tulajdonos, tréner.

A “Láthatatlan Póráz Módszer és Program” kidolgozója.